Sütemény receptek  
Sütikönyveim
Szerkeszd meg Te is saját, egyedi borítós, tovább-
küldhető Sütikönyvedet 2 perc alatt!
A Sütikönyv elkészítésé-
hez be kell lépned.
Új sütikönyv
Elfelejtett jelszó »

Kavart tészta

forrás: nincs megadva [!]
Nyomtatás
  • elkészítés:-
  • nehézség:Nincs beállítva
  • sütési hőfok:nincs megadva
  • sütési idő:tűpróbáig
Sütikönyvhöz adom
Én is megsütöttem Eddig megsütötte: 2
Kedvencekhez adom Kedvencnek jelölte: 11
 
Szavazatok: 4 Átlag: 4

Hozzávalók

  • 1 csomag sütőpor
    mazsola
    10 dkg egész dió
    5 dkg darált dió
    1 citrom héja
    1/2 dl fehérbor
    2 dl tej
    2 tojás
    15 dkg olvasztott Rama
    3/4 bögre cukor
    1/2 bögre liszt
    40 dkg sárgabarack kompót
    1 bögre reszelt alma


Elkészítés

A cukrot kikeverjük a tojásokkal, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot (kivéve a kompótot és az egész diót). Tepsibe öntjük a masszát, a tetejére tesszük a gyümölcsöt és a diót, és tűpróbáig sütjük.

gyermekkel is készíthető

Akik megsütötték, ezeket is kedvelték:

30 perces kifli

30 perces kifli
40 perc könnyű

Kókuszdió

Kókuszdió
15 perc könnyű

Kijevi krémes

Kijevi krémes
- Nincs beállítva

Mit szólsz hozzá?

Ha van tipped, tanácsod a
recepthez, írd le bátran:

Hozzászólás elküldése